luni, 19 iulie 2010

Pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta

Pe urmele Mantuitorului in Tara Sfanta
25 octombrie - 31 octombrie

645 EURO

Ziua 1: Plecare din Bucuresti si sosire la Tel Aviv ora 08.35. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa-vechi port, acum faimos cartier al artistilor. Pe malul Marii Mediteraneene urcam pana la Haifa. Vizitarea oraşului Haifa, cu celebrele sale grădini BAIHAM pe terase suspendate, oraş aflat la poalele Muntelui Carmel. Urcăm pe Muntele Carmel pentru a vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Cina si cazare in Tiberias . Vizita la Capernaum locul in care a predicat Isus.Vizita la THABA locul inmultirii painilor si pestilor . Casa Sfantului Petru si Sinagoga din Capernaum. Vizitam Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte si orasul Capernaum in care Isus a facut cele mai multe minuni. Croaziera pe Marea Galileii, apoi vizitam Fabrica de Ulei de masline pe Podisul Golan. Pranz la restaurantul pescaresc unde vom servi pestele “Sfantului Petru”. Cina si cazare in Tiberias.

Ziua 2: Mic dejun. Mergem in continuare spre Cana Galileia, si vizatam locul unde Isus a facut minunea Transformarii apei in vin la nunta din Cana Galileia. Perelinajul nostru va continua cu vizita la Nazaret, la Biserica Buna Vestire – biserica romano- catolica- cea mai mare constructie de cult din Orientul Mijlociu, Biserica Sfantului Iosif (atelierul lui Yosef) . Vizitam Muzeul Nazaretului. Urcam pe Muntele Tabor unde a avut loc ,, Schimbarea la fata ,, . vizitarea bisericii romano-catolice sau bisericii orotodoxe, la alegere). Cina si cazare in Tiberias .


Ziua 3 : Mic dejun. Continuam spre nord dealungul Iordanului la locul botezului Situl Baptist Yardenit. Ne îndreptăm apoi pe şosea spre Bethlehem. Vizitam in Bethlehem, Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina. Cina si cazare in Bethlehem.


Ziua 4: Mic dejun. Muntele TZION,(SION ) Vizita la locul Cinei cea de Taina si a coborarii Duhului Sfant, continuam cu vizitarea Mormantul Regelui David ne vom indrepta spre Zidul Plangerii. Vizitam MUZEUL CARTII – unde vom vedea franturi din manuscrise descoperite ,, Cartea lui Isaia ‘’…,, Legile lui Moise’’ etc.

Continuam drumul spre muntele SCOPUS pentru a privi panorama Ierusalimului. Muntele Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster (Tatăl nostru), apoi coboram spre Biserica Dominus Flevit (Domnul plange soarta Ierusalimului). Grădina Ghetsimani, cu Biserica Natiunilor. Pestera Ghesimani si Cetatea Sfanta unde vom intra prin POARTA LEILOR spre , Scaldatoarea Betesda. Vom vizita in continuare Muzeul HOLOCAUSTULUI.

Cina si cazare la Bethlehem.


Ziua 5: Mic dejun. Vom vizita celebra fortareata Masada –Monument UNESCO 2001, construita de Regele Irod. Masada este situată în pustiul Regatului Iuda, pe malul vestic al Mării Moarte, ce dateaza din sec. I î.C. Marea Moarta are cea mai scazuta altitudine (cel mai de jos loc) de pe Pamant : 400 m sub nivelul marii, este cea mai mai sarata mare/lac de pe pamant, cu cele mai bogate saruri minerale. La cerere continuarea drumului până la renumita staţiune EIN BOKEK – POSIBILITATE DE BAIE - gratuit în Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem.


Ziua 6: Mic dejun.Parasim Bethlehem si coboram spre raul Iordan, intram in Ierihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Dudul lui Zacheu si privire spre Cantania. Timp liber in Bethelehem pentru cumparaturi.( preturile sunt mai mici) Cina si cazare la Bethlehem.


Ziua 7: Mic dejun. Mergem la Ierusalim. Parcurgem pe jos VIA DOLOROSA, cu cele 14 opriri de pe Drumul Crucii, vizitam Sfantul Mormant., Golgota, Piatra Ungerii. Plecam spre Betania , unde vizitam Mormantul lui Lazar, de unde l-a chemat Isus la viata. Apoi continuam drumul spre Gradina Mormantului Gol. Plecare spre Tel Aviv.Timp liber Tel-Aviv si transfer la aeroport in jurul orei 21.00.

Orar zbor:

RO 155 25OCT 1 OTPTLV 0600 0835 25OCT

RO2154 31OCT 7 TLVOTP 2345 0330 01NOV

Pretul include :

Bilet avion BUH- TLV –BUH

Cazare 7 nopti la hoteluri de 4*+ - demipensiune

Intrare toate obiective turistice, inclusiv : MUZEUL HOLOCAUSTULUI, MUZEUL CARTII, MUNTELE TABOR, BISERICI IERUSALIM, PLIMBAREA CU BARCA PE MAREA GALILEII, Masa cu “Pestele sf Petru” MUZEUL NAZARETH

Ghid vorbitor limba romana

Transport cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

Excursii cadou:

PLIMBARE CU O COPIE A BĂRCII LUI IISUS PE APELE MĂRII GALILEEA

VIZITĂ LA SINAGOGA MARE DIN NAZARETH ILIT

EXCURSIE PANORAMICĂ, SEARĂ LA NAZARET

EXCURSII OPŢIONALE:

v MASA LA MUZEUL NAZARET – 8 EURO/ pers (sau 11 dolari) (ciorbă de linte)

v TUNELUL ZIDULUI PLÂNGERII – 10 EURO/PERS

v Masada 25 eur/pers

Pretul NU include :

Ø Tip pentru ghid si sofer 25 eur/ pers

Ø Asigurarea medicala – 30 roni/pers

Ø Taxe aeroport 95 eur/pers OBLIGATORII

Ø Casti sonorizare pe tot parcursul excursiei 10 eur/ pers

NOTA :daca grupul va fii mai mic de 40 de pers se va percepe o taxa suplimentara de 45 eur/ pers

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu